Biertap-buffet garden met rvs blad

 125,00 excl. btw

Artikelnr. 187 Categorie

Deze barbuffet met biertap is ideaal voor het uitserveren van uw dranken. Daarnaast biedt deze bar de mogelijkheid om uw glazen snel een efficiënt te wassen. Deze tap is ingesteld op Heineken bier of Princen bier. Gebruikt u ander bier? Neem dan contact met ons op!

Deze tap is geschikt voor alle bierfusten (van 10 tot 50 liter) die wij op onze website aanbieden!

Deze barbuffet met biertap wordt geleverd inclusief benodigde slangen voor het aansluiten van een bier fust en met een glazenspoelborstel, spatel. De biertap heeft een eigen gesloten koelsysteem en koelt het bier zelf, ook beschikt deze tap beschikt over een compressor waardoor er geen koolzuurfles meer nodig is!

Technische specificaties
Gebruik: 685 watt – 230 volt.
De capaciteit van deze tap is max. 70 liter per uur.

Waarschuwing: dit artikel wordt niet door ons via trappen of verhogingen geleverd.

 

 

 

Beste klant / bezoeker,

De feestdagen staan weer voor de deur en daar horen uiteraard ook weer de verschillende feesten bij samen met vrienden, familie of collega’s !
Graag willen wij u dan ook tijdig op de hoogte stellen dat er voor de bestellingen de kerstdagen van 2023 ( 24–25-26 December ) een extra toeslag van 50% wordt berekend over de tafels en stoelen. Deze zullen wij toevoegen op het moment dat wij de bestelling hebben ontvangen van u.

Let op!
Uw bestelling is pas definitief als u een bevestiging van ons heeft ontvangen dat deze verwerkt en goed gekeurd is!

Met vriendelijke groet,

Haarlemmermeerverhuur